“Uitgewaaid het weekend in”

hc20130720-vk-0203

Na een week hard werken even heerlijk uitwaaien. In deze tocht wordt de kracht van de wind en de zee ingezet om u versneld terug te brengen tot de kern – getting back in touch -. Wat werkelijk van belang is komt boven drijven en alle overbodige ballast en stress kan overboord gegooid worden en in het kielzog verdwijnen. De zee spiegelt, de wind blaast gedachten schoon en er is een horizon om alles rustig op een rijtje te zetten. Zo begint u met een opgeruimd hoofd en heerlijk uitgewaaid aan het weekend.

Reacties van eerdere deelnemers:

– “Met elkaar de week goed afgesloten en plannen gemaakt voor de volgende week. Met een heerlijk fris hoofd van boord gestapt.”
– “Puur, ongekunsteld, top. Goed voor de teamspirit.”
– ” Nienke, supergastvrouw die koffie aanbiedt terwijl de golven om je oren slaan! Die je meteen een welkom en vertrouwd gevoel geeft.”

Praktische gegevens:

Vertrek- en aankomsthaven: Lauwersoog. Vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur, aansluitend is er de mogelijkheid om gezamenlijk een visje te eten. Er is plaats voor max. 8 personen.
Op verzoek ook vanuit Schiermonnikoog, of van Lauwersoog naar Schiermonnikoog en dan na een lekkere maaltijd op Schiermonnikoog met de veerboot van 19.30 uur weer terug :).

Aanmelden:

U kunt zich voor deze tocht als groep aanmelden. In overleg plannen we een datum en stellen we een programma naar wens samen. Er kan bij deze tocht zowel vanuit de binnen- als de buitenhaven van Lauwersoog gevaren worden.